Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Nieuws van het Amsterdams MuntKantoor

Bent u benieuwd naar het meest recente nieuws uit de muntenwereld? Op deze pagina vindt u alle nieuwsberichten van het Amsterdams MuntKantoor. Ook kunt u hier terecht voor de nieuwsbrieven die wij wekelijks versturen naar duizenden muntenverzamelaars die zich geabonneerd hebben op onze e-mail nieuwsbrief.

Reserveer deze zeldzame zilveren 10 Euro direct

(Leestijd: 1 minuut)
Reserveer deze zeldzame zilveren 10 Euro direct

Af en toe kom ik bij een munthuis, een handelaar of op een beurs een munt tegen waarvan ik dacht dat ik hem nooit meer zou zien. Dat was twee weken geleden het geval met deze zeldzame Maltese 10 Euro in Sterling zilver. De munt was razendsnel uitverkocht en is sindsdien zeer moeilijk te verkrijgen, zeker op de Nederlandse markt.

Ik had gelukkig de mogelijk om de uiterst gewilde munten over te nemen voor een schappelijke prijs. Daar hoefde ik natuurlijk geen twee keer over na te denken. Ik bied u namelijk graag de unieke kans om de zeldzame zilveren Maltese 10 Euro aan uw verzameling toe te voegen.

Gezien de grote belangstelling in Maltese Herdenkingsmunten en de beschikbaarheid van slechts 39 exemplaren, verwacht ik dat de schaarse munt wederom snel uitverkoopt. Wilt u een exemplaar bemachtigen? Dan raad ik u ten zeerste aan u vandaag nog te reageren. Klik dus nu hier en vul direct uw formulier in.

Lees meer...

Officiële Zuid-Afrikaanse Luipaardmunt in .999 zilver

(Leestijd: 1 minuut)
 Officiële Zuid-Afrikaanse Luipaardmunt in .999 zilver

Jaarlijks gaan talloze mensen op safari in Afrika in de hoop de ‘Big Five’ te spotten. Ook ik wilde deze imposante dieren altijd al in het wild zien. Toen ik jaren geleden voor het eerst op bezoek was bij de Zuid-Afrikaanse Munt, was ik gelukkig in de gelegenheid om een dag naar het Kruger Park te gaan.

Dat werkbezoek heeft dus blijvende herinneringen opgeleverd, maar ook een blijvende partnerschap. Hierdoor kan ik u een hele bijzondere Herdenkingsmunt aanbieden die pas onlangs is geslagen. Deze officiële Zuid-Afrikaanse Luipaardmunt van 1 Troy Ounce puur zilver ligt namelijk voor u klaar.

Ik raad u echter wel aan om er snel bij te zijn. De interesse in eerdere munten waarop één van de Grote Vijf van Zuid-Afrika was afgebeeld, was overweldigend. Veel groter zelfs dan het aanbod. Klik daarom hier om naar uw persoonlijke bestelformulier te gaan en uw Luipaardmunt af te roepen.

Lees meer...

Eerste Euro Afslag van Vaticaanstad tijdelijk weer verkrijgbaar

(Leestijd: 1 minuut)
Eerste Euro Afslag van Vaticaanstad tijdelijk weer verkrijgbaar

Het is al bijna 25 jaar geleden dat de Euro officieel werd ingevoerd in Nederland en 11 andere EU-landen. Bij deze gelegenheid wil ik u graag kennis laten maken met één van de meest bijzondere herdenkingsuitgiften van de laatste jaren: De Eerste Euro Afslagen. Deze unieke uitgiften combineren meerdere munttechnieken met schoonheid en verzamelaarsinteresse.

Sinds de Euro een wettig betaalmiddel is, zijn er prachtige Herdenkingseuro’s geslagen. Veel van deze munten zijn al lange tijd uitverkocht. Mensen die de zeldzame munten nu willen bemachtigen, moeten bereid zijn enorme bedragen te betalen. Soms zelfs meer dan € 1.000,- per munt!

Echter, u heeft nu de mogelijkheid om van één van deze waardevolle Herdenkingseuro’s voordelig een unieke Eerste Afslag te bemachtigen. Ik heb de uitgifte drie dagen voor u gereserveerd en met de kortingscode 2335EM2923 bespaart u maar liefst 67%. Klik dus snel hier en profiteer direct.

Lees meer...

Tweede Nederlandse Herdenkingsmunt 2023 nu verkrijgbaar: COC Vijfje

(Leestijd: 1 minuut)
Tweede Nederlands Herdenkingsmunt 2023 nu verkrijgbaar: COC Vijfje

Zoals u van ons gewend bent, informeren wij u altijd als eerste over de nieuwste munten. Vandaag kunnen wij het ontwerp van de tweede Nederlandse Herdenkingsmunt van 2023 aan u bekendmaken. Deze officiële 5 Euromunt wordt in opdracht van het Ministerie van Financiën uitgegeven ter ere van het COC Nederland.

Graag bied ik u nu ook de gelegenheid om dit gloednieuwe COC Vijfje te reserveren. De munt is nu nog verkrijgbaar voor de officiële uitgifteprijs. Klik daarom hier en reserveer direct een exemplaar. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt én dat u er op tijd bij bent.

Op tijd zijn is nu misschien nog wel belangrijker dan ooit tevoren. De zilveren en gouden COC munt hebben een extra strikt gelimiteerde oplage ten opzichte van voorgaande jaren. Mis uw kans op deze uitvoeringen van de COC munt dus niet en reserveer uw munt nu op onze beveiligde website.

Lees meer...

Bestel snel de Belgische B.U. Set met twee officiële herdenkingsmunten

(Leestijd: 1 minuut)
Bestel snel de Belgische B.U. Set met twee officiële herdenkingsmunten

Vaak zijn verzamelaars die ik spreek geïnteresseerd in sets met meerdere munten. Dat kan ik zeker begrijpen. Met muntsets kan men eenvoudig munten van verschillende landen verzamelen. Maar een set kan bijvoorbeeld ook een mooi aandenken aan een bepaald jaar of specifieke gebeurtenis zijn.

Ik ben dan ook blij dat ik u vandaag een bijzondere B.U. set uit België aan kan bieden. Deze schaarse set bevat maar liefst 10 officiële munten, prachtig verpakt in een uitvouwbare blister. Voor zover ik weet is dit de enige Belgische set met een nominale waarde van € 7,88, waardoor het een unieke toevoeging aan uw verzameling zou zijn.

Er was enorm veel belangstelling in de Belgische B.U. set die ik eerder dit jaar aanbood. Naar verwachting geldt dat zeker ook voor deze speciale set. Echter, de oplage is strikt gelimiteerd en ik heb maar een beperkt aantal tot mijn beschikking. Klik dus hier om direct naar de website te gaan en uw exemplaar af te roepen voor slechts € 34,95.

Lees meer...

Bijzondere vondst van een zeldzame 5 Euro

(Leestijd: 1 minuut)
Bijzondere vondst van een zeldzame 5 Euro

Omdat u zich heeft aangemeld voor deze nieuwsbrief, bevindt u zich vandaag in een zeer bevoorrechte positie. U heeft namelijk de unieke mogelijkheid om een zeldzame 5 Euro herdenkingsmunt uit Letland te bemachtigen. Eén van mijn medewerkers vond een klein kistje met deze munten in een kluis.

De schaarse munt wordt online al verhandeld voor meer dan 170 dollar. Via onze website kunt u uw exemplaar echter nu reserveren voor slechts € 69,95. U verzekert zich dan ook van de officiële toebehoren. Zo ontvangt u de Sterling zilveren munt in de bijbehorende luxe muntcassette, compleet met het Certificaat van Authenticiteit.

Het komt zelden voor dat ik een wettig betaalmiddel uit Letland aanbied. Naar verwachting zal de interesse in deze speciale 5 Euromunt dan ook groot zijn. Echter, er zijn slechts 37 exemplaren beschikbaar. Klik dus hier om direct naar de website te gaan en laat uw gegevens achter. Op is op!

Lees meer...

Harry Potter - Zweinsteinexpress munt in Zilver Proof-kwaliteit

(Leestijd: 1 minuut)
Harry Potter - Zweinsteinexpress munt in Zilver Proof-kwaliteit

Eerder dit jaar heeft u via deze nieuwsbrief een bijzondere officiële Harry Potter munt uit het Verenigd Koninkrijk kunnen bemachtigen. De belangstelling in deze Herdenkingsmunt was zelfs nog groter dan ik van tevoren had verwacht. Veel groter. Ook is mij meermaals gevraagd of ik aan andere Harry Potter munten kon komen.

Van de week raakte ik in gesprek met een handelaar op een muntenbeurs in Amerika. Toevallig had hij nog enkele exemplaren van deze exclusieve gekleurde Harry Potter munt in Sterling zilver over en ik kon ze voor een schappelijke prijs overnemen. Natuurlijk liet ik deze kans niet aan mij voorbij gaan.

Daarom bied ik u graag de gelegenheid om de schaarse munt aan uw verzameling toe te voegen. Door de enorme populariteit van Harry Potter en de overweldigende interesse in de vorige munt, raad ik u aan er snel bij te zijn. Klik nu hier om naar onze webwinkel te gaan en geef uw bestelling direct door.

Lees meer...

Nieuw: Unieke Australische Kangoeroe munt met kleur en hoogreliëf

(Leestijd: 1 minuut)
Nieuw: Unieke Australische Kangoeroe munt met kleur en hoogreliëf

Als ik in deze nieuwsbrief een officiële herdenkingsmunt uit Australië aanbied, zijn de reacties altijd heel positief. Dat komt echter niet vaak voor. Meestal hebben deze munten een zeer strenge limitering en wordt het grootste deel van de oplage al verkocht in Australië en Nieuw-Zeeland.

Ik ben dan ook bijzonder blij dat ik u vandaag een gloednieuwe puur (99,9%) zilveren Australische munt kan aanbieden. Op deze unieke munt is het meest iconische dier uit ‘the land Down Under’ op schitterende wijze in kleur afgebeeld. Bekijkt u de munt maar eens goed.

De oplage is strikt gelimiteerd tot slechts 5.000 exemplaren wereldwijd. Het is gelukt om een gering aantal naar Nederland te halen. Door het gekleurde ontwerp en het land van uitgifte, verwacht ik dat de interesse zeer groot zal zijn. Klik dus snel hier om uw exemplaar te bestellen.

Lees meer...

Bemachtig de Benelux Set 2023 - 75 Jaar Verdrag van Brussel

(Leestijd: 1 minuut)
Bemachtig de Benelux Set 2023 - 75 Jaar Verdrag van Brussel

In 1948 hebben Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk het Verdrag van Brussel opgesteld. Dit verdrag moest bovenal zorgen voor een West-Europese samenwerking op militair gebied. Maar ook de samenwerking op economisch, sociaal en cultureel gebied was van belang. Het verdrag wordt dan ook gezien als één van de voorlopers van de EU.

Nu, 75 jaar later, wordt er in Europa meer samengewerkt dan ooit tevoren. Ook binnen de Benelux. Dit jaar hebben ons land, België en Luxemburg weer een unieke muntset uitgegeven. Deze set bevat 24 officiële Euromunten en een exclusieve Beneluxuitgifte met het thema ‘75 Jaar Verdrag van Brussel’.

Ieder jaar is de Benelux Set zeer gewild. Wanneer de nieuwste set is aangekondigd, loopt het altijd storm op onze website. De oplage is dit jaar echter strikt gelimiteerd tot slechts 5.000 exemplaren. Klik daarom nu snel hier om uw set te reserveren voor de officiële uitgifteprijs.

Lees meer...

Ontdek de Officiële Willem-Alexander & Máxima Collectie

(Leestijd: 1 minuut)
Ontdek de Officiële Willem-Alexander & Máxima Collectie

Op 10 april 2007 vond een historisch moment plaats. Prinses Ariane der Nederlanden, derde in lijn van troonopvolging, werd geboren. Maar de tijd gaat snel, vindt u ook niet? De jongste dochter van ons Koningspaar is inmiddels al 16 jaar en bijna klaar met de middelbare school.

Om de geboorte van Prinses Ariane te herdenken is een schitterende Koninklijke herdenkingsuitgifte geslagen. Eén exemplaar van deze officiële Geboorte-uitgifte is tijdelijk op uw naam gereserveerd. Met de kortingscode 2330EM2910 ontvangt u bovendien een speciale eenmalige korting van 50%.

Vanwege de verwachte interesse in de Geboorte-uitgifte wordt uw exemplaar slechts drie dagen voor u vastgehouden. Daarna krijgen andere verzamelaars een kans en kan ik u geen levering meer garanderen. Klik dus nu hier om uw uitgifte af te roepen en uw kortingscode te activeren.

Lees meer...

Muzieklegendes The Police geëerd met officiële Britse herdenkingsmunt

(Leestijd: 1 minuut)
Muzieklegendes The Police geëerd met officiële Britse herdenkingsmunt

Veertig jaar geleden bracht The Police hun laatste album uit. Ter ere van de legendarische band heeft de Britse Koninklijke Munt eerder deze week een officiële herdenkingsmunt uitgebracht. Omdat ook in ons land veel mensen van hun muziek houden, heb ik een aantal exemplaren van de gloednieuwe munt naar Nederland weten te halen.

Door de wereldwijde populariteit van de band achter hits zoals Every Breath You Take, Message In A Bottle en Roxanne is de interesse in de munt nu al enorm. In het Verenigd Koninkrijk, maar zeker ook daarbuiten. Naar verwachting zal de vraag groter zijn dan het aanbod. Klik daarom hier om de officiële The Police munt direct te reserveren.

Dat was immers ook het geval met andere Britse herdenkingsmunten ter ere van muzieklegendes zoals Queen, David Bowie en The Rolling Stones. Ik raad u dan ook aan om er snel bij te zijn. Plaats vandaag nog uw reservering op onze website en u verzekert zich van een exemplaar.

Lees meer...

Uitverkocht in Engeland: Schaarse Kroningsmunt nu verkrijgbaar!

(Leestijd: 1 minuut)
Uitverkocht in Engeland: Schaarse Kroningsmunt nu verkrijgbaar!

Sinds de troonswisseling in het Verenigd Koninkrijk heeft u via deze nieuwsbrief meerdere bijzondere munten ter ere van het Britse Koningshuis kunnen bemachtigen. Zoals de eerste officiële Ponden met het portret van Koning Charles III. De gloednieuwe gouden munt die u vandaag kunt reserveren, echter, is misschien wel de meest unieke munt tot nu toe.

Het is immers de allereerste Sovereign met het gekroonde muntportret van de nieuwe vorst. Dit muntportret wordt alleen gebruikt voor de meest historische Koninklijke gebeurtenissen. Zo is deze officiële gouden Sovereign in Proof-kwaliteit geslagen voor de Kroning van Koning Charles III.

De waardevolle Kroningsmunt is pas vorige maand uitgegeven. Door de extreem grote vraag is de Sovereign echter al volledig uitverkocht bij de Britse Koninklijke Munt. Hierdoor heb ik slechts 29 exemplaren naar Nederland kunnen halen. Klik snel hier en bestel de gewilde munt vandaag nog.

Lees meer...
Pagina 1 van 26

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor