Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Officiële Nederlandse Waddenzee muntset nu weer beschikbaar

(Leestijd: 1 minuut)

Het is u misschien opgevallen dat Nederland zelden een set met gekleurde Herdenkingsmunten uitgeeft. Veel minder vaak dan menig verzamelaar zou willen. De oplage van deze officiële Kleursets is bovendien extreem gelimiteerd. Hierdoor zijn de sets meestal binnen een paar dagen - soms zelfs een paar uur - uitverkocht.

U bevindt zich echter in een bevoorrechte positie. Afgelopen week heb ik immers een officiële Nederlandse Prestige Set met vier gekleurde Vijfjes over kunnen nemen van een bevriende Duitse handelaar. Deze set was totaal uitverkocht. Daarom bied ik u vandaag graag de mogelijkheid om de schaarse set toch nog aan uw verzameling toe te voegen.

Echter, ik wil u adviseren om niet te lang te wachten met uw reservering. De handelaar had namelijk slechts 7 sets ter beschikking. Waarschijnlijk is de vraag veel groter dan dit beperkte aanbod. Klik dus snel hier om direct uw reservering te plaatsen, want dit is misschien uw enige kans.

De officiële Kleurset is uitgegeven ter ere van een bijzonder UNESCO Werelderfgoed: De Waddenzee. Dit gebied loopt van Nederland via Duitsland tot in Denemarken. Twee landen waar de set zeer gretig aftrek heeft gevonden. Dat ik nog een paar sets over kon nemen, kwam dan ook als een grote verrassing.

Uw Waddenzee Kleurset bevat schitterende munten van Sterling zilver, wordt geleverd in een luxe houten presentatiecassette en bevat het Certificaat van Echtheid. Dat geldt ook voor de andere Nederlandse Kleursets en Prestige Sets die u hier kunt reserveren. Van alle sets die zijn verkregen door terugkoop uit de markt, heb ik de kwaliteit uitvoerig gecontroleerd. U bent er dan ook van verzekerd dat elke set aan de hoogste eisen voldoet.

De eerste officiële Nederlandse set met gekleurde munten werd in 2012 uitgegeven: De Tulpenset. Het bleek een enorm succes te zijn. De zilveren Tulpenset was al binnen een dag na de uitgifte volledig uitverkocht. Hetzelfde geldt voor meerdere Kleursets die sindsdien zijn uitgegeven.

De schaarste in combinatie met de grote vraag zorgt ervoor dat de marktwaarde van de meeste Nederlandse Kleursets fors is gestegen. Een deel is zelfs meer dan verdubbeld in waarde. Denkt u hierbij aan de Tulpenset, de Johan Cruijff set en de Luchtvaart Prestige Set. Als het mij is gelukt om weer een paar exemplaren van één van deze sets te verkrijgen, zijn ze vaak razendsnel vergeven. Ga daarom vandaag nog naar de website om alle beschikbare sets te bekijken.

Ik wens u veel plezier met deze officiële Nederlandse muntsets in kleur.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor