Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Reserveer nu de nieuwe Nationale Proof Set 2023

(Leestijd: 1 minuut)

U bent nu in de gelegenheid om als een van de eerste verzamelaars in Nederland een van de meest verzamelde muntsets van ons land te reserveren. De nationale Jaarset met alle officiële Euromunten van 2023, geslagen in de hoogst mogelijke kwaliteit, is vanaf vandaag verkrijgbaar op onze website.

Ik wil u er wel op wijzen dat er slechts 3.000 Jaarsets in Proof-kwaliteit worden uitgegeven. Het aantal verzamelaars van Nederlandse munten is veel groter. Hierdoor waren eerdere sets met een zeer strikt gelimiteerde oplage vaak al snel uitverkocht. Reserveer dus snel uw set via deze link, want op is op!

Ik heb de nieuwe Jaarset nog niet zelf vastgehouden, want deze wordt nog geslagen. Toch raad ik u ten zeerste aan u vandaag al in te schrijven. Indien u de gewilde Nederlandse muntset nu reserveert, ontvangt u immers gegarandeerd een exemplaar voor de officiële uitgifteprijs.

De Nationale Proof Set bevat alle acht Nederlandse Euromunten van 2023. Een deel van deze munten wordt niet in circulatie gebracht en is alleen verkrijgbaar in een speciale Jaarset. Ook ontvangt u een exclusieve Herdenkingsuitgifte die speciaal is ontworpen voor de set van 2023. Vul dus snel het formulier in om alle Euromunten en een zeer unieke uitgifte aan uw verzameling toe te voegen.

Dit is de tweede Jaarset in de nu al populaire serie waarin de vier elementen centraal staan. Zoals u aan de verpakking en de Herdenkingsuitgifte kunt zien, is ‘Water’ het thema van 2023. Water is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis van ons land. Het zal mij dan ook niet verbazen als de vraag naar juist deze set extra groot is.

Uitgifte De Vier Elementen - Water
Collectie Officiële Nationale Proof Set
Kwaliteit Allerhoogste kwaliteit (Proof)
Jaar 2023
Nominale waarde 3,88 Euro
Oplage Slechts 3.000 exemplaren
Verwachte levering Eind mei

Het slaan van munten in Proof-kwaliteit is een uiterst secuur werk. Deze munten worden onder meer geslagen met gepolijste muntplaatjes en gepolijste stempels. Hierdoor ontstaat er een groot contrast tussen de gematteerde muntafbeelding en de puntgave hoog-spiegelende achtergrond.

Bovendien worden Proof-munten één voor één geslagen. Elke munt wordt zeer voorzichtig, en alleen met handschoenen aan, vastgepakt en verpakt in een luchtdichte capsule. Mede door dit kostbare en tijdrovende procedé wordt er jaarlijks een zeer beperkt aantal Proof Sets uitgegeven. Laat dus nu uw gegevens achter om de strikt gelimiteerde set te reserveren.

Kenmerken

Door de beperkte oplage van de Nationale Proof Sets heb ik vaak van verzamelaars te horen gekregen dat zij te laat waren om een exemplaar te bestellen. Een set was dan al totaal uitverkocht of werd alleen nog voor veel hogere bedragen verhandeld. Voor hen leek een complete verzameling in het water te vallen.

Daarom bied ik u vandaag graag de mogelijkheid om u in te tekenen op de Officiële Nationale Proof Set Collectie. Uw naam wordt dan op de exclusieve reserveringslijst voor deze sets geplaatst. Zo weet u zeker dat u niet alleen de set van 2023, maar ook die van de aankomende jaren, gegarandeerd kunt bemachtigen voor de uitgifteprijs.

Wanneer u bent ingeschreven op de reserveringslijst, wordt u bovendien ook bij beschikbaarheid periodiek een schaarse oudere Jaarset aangeboden. Zo kunt u eenvoudig uw verzameling compleet maken. U ontvangt elke zending geheel vrijblijvend 21 dagen op zicht, zonder risico, en verzamelt de sets alleen zolang als u dat wilt.

Ik wens u veel plezier met deze populaire Nederlandse muntset in Proof-kwaliteit.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor