Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Nu verkrijgbaar: Unieke Oostenrijkse 20 Euro 'De Rust van de Olifant'

(Leestijd: 1 minuut)

Regelmatig stuurt één van mijn medewerkers mij een foto van een munt die hij of zij kan verkrijgen. De vraag is dan of ik deze op de Nederlandse markt wil aanbieden. Over de speciale Oostenrijkse Herdenkingsmunt die ik onlangs onder ogen kreeg, hoefde ik geen seconde na te denken. Zoals u zelf zult zien, is deze bijzondere munt van Sterling zilver een ware blikbanger.

Maar waarom is munt zo speciaal? Kijkt u eerst eens naar de ogen van de olifant die is afgebeeld op de themazijde. Deze zijn prachtig vormgegeven met schitterende saffierblauwe Swarovski kristallen. Mede hierdoor is de munt een unieke toevoeging aan uw verzameling.

Op dit moment zijn er 25 exemplaren van deze prachtige munt in Proof-kwaliteit naar ons onderweg. Vanwege de strikt gelimiteerde wereldwijde oplage zijn dit waarschijnlijk ook de enige exemplaren. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Klik daarom snel hier en bestel uw munt nog vandaag.

De Ooostenrijkse 20 Euro wordt ‘De Rust van de Olifant’ genoemd. Het majestueuze dier is afgebeeld op beide zijdes van de munt. Op de voorzijde ziet u een machtige Afrikaanse olifant in zijn natuurlijke habitat. De themazijde toont daarentegen een zeer gedetailleerde close-up afbeelding van de kop van het dier.

De oplage van deze buitengewone Herdenkingsmunt ter ere van de Afrikaanse olifant is gelimiteerd tot slechts 30.000 exemplaren wereldwijd. Uw munt wordt geleverd met het officiële Certificaat van Echtheid waaruit blijkt dat u een van deze munten heeft bemachtigd. U ontvangt tevens de bijbehorende luxe muntcasette waarin u uw munt veilig en op representatieve wijze kunt bewaren.

Ik begrijp hoe belangrijk het is om een verzameling uit te breiden met unieke verzamelstukken. Daarom ben ik verheugd u deze munt aan te kunnen bieden. Indien u interesse heeft, raad ik u echter wel aan om niet te lang te wachten met uw reservering. Het zou immers zonde zijn als alle 25 exemplaren al zijn vergeven.

Ik wens u heel veel plezier met deze bijzondere Oostenrijkse Herdenkingsmunt.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor