Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Gaat u mee op een numismatische wereldreis?

(Leestijd: 1 minuut)

Als mij wordt gevraagd waar toch mijn interesse in munten vandaan komt, heb ik eigenlijk maar één antwoord: buitenlandse vakanties met mijn ouders. Niet alleen was ik altijd geïnteresseerd in welke muntjes er waren, maar zeker ook naar de verschillende ontwerpen en de achtergronden ervan.

Vroeger waren dat vakanties naar Duitsland, België of een ander land in de buurt. Maar al snel was mijn interesse gewekt door munten van andere landen. Van veel verdere landen. Echter bleven deze buiten mijn bereik. Totdat ik jaren later in de muntenwereld rolde. Opeens kwamen verre oorden, met vaak zeer fascinerende munten, veel dichterbij.

Ik wil u graag voordelig kennis laten maken met deze bijzondere wereld van buitenlandse munten. Daarom heb ik een speciale kortingscode voor u: 2321EM2889. Hiermee ontvangt u maar liefst 50% kennismakingskorting op de officiële muntset van een land waar ik onlangs op bezoek was: Singapore.

Met uw kortingscode ontvangt u de Singaporese muntset voor slechts € 9,95 (in plaats van € 19,90). Door de beperkte beschikbaarheid, heb ik echter geen set op uw namen kunnen reserveren. Klik dus snel hier om uw korting te activeren en vul direct uw persoonlijke bestelformulier in.

Tegenwoordig reis ik voor mijn werk nog wel eens de wereld over. Wanneer ik in een land kom waar ik nog nooit ben geweest, ben ik altijd benieuwd hoe de munteenheid eruitziet. Landen waarvan ik het misschien niet verwacht gebruiken soms zeer mooie munten. Daarbij kunnen buurlanden de meest uiteenlopende munten hebben. Of hebben munten van totaal verschillende landen juist interessante overeenkomsten.

Niet voor niets is het verzamelen van verschillende munteenheden altijd populair onder een grote groep verzamelaars. In Nederland, maar zeker ook in andere landen. Helaas zijn de interessantste munten erg lastig te verkrijgen zonder daadwerkelijk naar een land toe te gaan. Maar ook dan krijgt u niet zomaar een complete set en valt de kwaliteit van de circulatiemunten tegen.

Mede hierdoor is de officiële World Money Collectie razend populair. Met deze collectie kunt u voordelig complete muntsets verzamelen van bijvoorbeeld China, Indonesië en de Bahama’s. Ook zit elke set verpakt in een luxe blister met alle numismatische specificaties en extra informatie.

Vanuit de gewilde Collectie ontvangt u tevens geheel gratis een speciaal ontwikkeld verzamelsysteem. Met dit systeem kunt u uw bijzondere muntsets handig, representatief en veilig opbergen. Op deze website kunt u terecht voor meer informatie over het hoogwaardige verzamelsysteem.

Start dus vandaag nog voordelig uw wereldreis door de officiële Singaporese muntset met 50% introductiekorting te bemachtigen. Indien u uw set behoudt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de World Money Collectie geplaatst. Dat houdt in dat u periodiek, bij beschikbaarheid en alleen zolang als u dat wilt, een muntset van een ander land wordt geboden.

Ik wens u heel veel plezier met uw schaarse muntset uit Singapore.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor