Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Officiële Huis Oranje-Nassau uitgifte in Sterling Zilver

(Leestijd: 1 minuut)

Met haar 84 jaar is Prinses Beatrix nog steeds een geliefd persoon in het Nederlandse Koninklijk Huis. Door de jaren heen heeft zij een grote populariteit opgebouwd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het winnen van de Internationale Karelsprijs van Aken in 1996 en het emotionele aftreden in 2013.

Ter ere van het Huis Oranje-Nassau heeft het Amsterdams Muntenkantoor een officiële herdenkingsuitgifte in Sterling zilver uitgebracht. Een uitgifte over de geschiedenis van het Huis Oranje-Nassau dat sinds de vijftiende eeuw nauw verbonden is met die van Nederland.

Voor veel verzamelaars is dit één van de belangrijkste verzamelthema’s van Nederland. Door de hoge kwaliteit van de uitgiften en de kwaliteit van de afbeeldingen heeft deze Collectie over het Huis Oranje-Nassau door de eeuwen heen een grote belangstelling.

Om u de schitterende collectie te laten ervaren ontvangt u deze week maar liefst € 40,- Kennismakingskorting op uw eerste uitgifte. De waardevolle Sterling zilveren herdenkingsuitgifte staat in het teken van onze geliefde Prinses Beatrix. U ontvangt uw zending nu voor slechts € 49,95 in plaats van € 89,95.

Om uw Kennismakingskorting te verzilveren, vult u direct hier uw reserveringformulier in. De aanbieding is maximaal zeven dagen geldig, maar de voorraad is zeer beperkt. Wanneer de uitgifte is uitverkocht, vervalt ook het aanbod. Wees er dus snel bij!

Collectie Oranje-Nassau door de eeuwen heen
Metaal Sterling (925/1000) zilver
Kwaliteit Proof (hoogst mogelijke kwaliteit)
Gelimiteerd tot Slechts 5.000 complete collecties
Inclusief Officiële certificaten en een hoogwaardig verzamelsysteem
Ter kennismaking Profiteer eenmalig van € 40,- introductiekorting
Kortingscode 2221EM2673

De Oranje-Nassau door de eeuwen heen collectie bestaat in zijn geheel uit slechts 5.000 complete exemplaren. De waardevolle Koninklijke Collectie in Sterling Silver heeft een grote populariteit in zowel binnen- en buitenland. Vele verzamelaars zijn u al voor geweest en hebben hun Kennismakingskorting afgeroepen. Klik daarom snel hier om het officiële eerbetoon aan Prinses Beatrix zeer voordelig te reserveren.

Indien u uw kennismakingszending behoudt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de Oranje-Nassau door de eeuwen heen collectie geplaatst. Dit houdt in dat u periodiek een nieuwe waardevolle Zilver Proof uitgifte uit de serie zal worden aangeboden om uw verzameling uit te breiden. U ontvangt uw zending(en) altijd 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

Elke uitgifte heeft zijn eigen Certificaat van Echtheid. In deze certificaten vindt u zowel de numismatische details als de achtergrondinformatie over het Huis Oranje-Nassau. Ook zal u een op naam gesteld en genummerd Certificaat van Eigendom ontvangen. Dit certificaat garandeert u dat u 1 van de slechts 5.000 complete collecties in zijn geheel kunt verzamelen. Wij raden u aan om zo snel mogelijk de reservering te plaatsen zodat wij u één van de collecties kunnen garanderen.

Ik wens u veel verzamelplezier met misschien wel het belangrijkste verzamelthema van ons land.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor