Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Zeldzame hologram munt NU 15 keer beschikbaar!

(Leestijd: 1 minuut)

Weet u nog de prachtige hologram munt van Pompeï die wij een paar weken geleden konden aanbieden? Deze unieke munt was zo snel uitverkocht dat wij veel verzamelaars moesten teleurstellen. Door de grote belangstelling zijn wij voor u gelijk opzoek gegaan naar een andere uitgifte uit deze indrukwekkende serie.

Eén van onze muntenexperts heeft, na een lange zoektocht, gelukkig via een internationaal contact een andere hologram munt kunnen bemachtigen. De zeldzame Herdenkingsmunt van het Akropolis. Deze tafelberg behoort tot de bekendste en meest bezochte bezienswaardigheden in Griekenland.

Klik nu hier om snel uw reserveringsformulier in te vullen. Wij hebben van de holografische herdenking van het Akropolis namelijk maar 15 exemplaren. Voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 99,95 zal dit een prachtige toevoeging zijn aan uw collectie.

Vanwege de historische waarde is het Akropolis opgenomen op de UNESCO werelderfgoedlijst. Zij vormt een prachtige weerspiegeling van de kunde van de oude Grieken. Op de tafelberg staat namelijk het Parthenon, één van de belangrijkste monumenten op de Akropolis.

In één stand van de hologram munt ziet u alleen het huidige Parthenon, zoals deze nu te bewonderen is in Athene. Draait u de munt, dan komt ineens het gehele Parthenon naar voren zoals die lang geleden door de Grieken gebouwd is. Een hologram op een munt is een schitterende innovatie en deze uitgifte was één van de eerste met dit bijzondere effect.

Er zijn wereldwijd slechts 1.000 stuks van deze munt geslagen. Voor de Nederlandse markt hebben wij er nu 15 van deze munt beschikbaar. De oplage is dus erg beperkt. U ontvangt deze munt in een exclusieve cassette en met genummerd Certificaat van Echtheid.

Ik wens u veel plezier met de schaarse hologram munt van Akropolis.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor